Alpaca Teambuilding

Ben jij op zoek naar een uniek teamuitje op een prachtige en bijzondere locatie?
Uitgekeken op de Escape rooms, kartcentra, restaurants en klaar voor een unieke ervaring met je team?

Wij bieden teambuilding aan waarbij je niet alleen jezelf, maar ook je team beter leert kennen en dit in het gezelschap van 12 vriendelijke alpaca’s! Onze enthousiaste en professionele trainers passen op speelse wijze wetenschappelijk onderbouwde methodes toe. Met hun jarenlange ervaring met diverse outdoor oefeningen tillen ze jouw team naar een hoger niveau.

Zowel de trainers als de deelnemers ervaren de alpaca outdoor oefening en teambuilding als uniek, maar bovenal ook verrassend effectief. De natuurlijke setting en de aanwezigheid van alpaca’s zorgt voor een plezierige en ontspannen sfeer. Dit blijkt een erg succesvolle basis te zijn voor het bereiken van diepgang. Deze unieke combinatie maakt onze teambuilding een van de meest bijzondere van Nederland.

Let op: Het is alleen mogelijk om een teambuildingsdag te doen in de maanden november t/m februari.

Wil jij jezelf en je team op een andere manier leren kennen en samen verder groeien middels een dynamische en leerzame ervaring om nooit te vergeten? Neem dan nu contact met ons op!

Reserveringen

Fijn dat je er bent! Wij, en derde partijen maken gebruik van cookies. Deze gebruiken we voor het bijhouden van statistieken zoals Google Analytics.