Over ons

De een speelde winkeltje, een ander werd astronaut of brandweervrouw. Maar wij, Carlijn Grobben en Dave Rickli, droomden als kinderen van een boerderij. Geen boerderij met koeien en kippen, maar een met bijzondere dieren. Sinds de aankomst van onze zes alpaca mannetjes komt onze droom uit.

Op onze alpaca boerderij geven we mensen de kans om kennis te maken met onze droom en deze bijzondere dieren. Binnenkort verwachten we 5 nieuwe veulens (cria’s) dus onze kudde breidt zich ook steeds meer uit.

Als tiener deed ik (Dave) samen met mijn gezin mee aan een outdoor teambuilding weekend in de Ardennen. Aan het eind van het weekend, vol met prachtige en leerzame momenten, wist ik het zeker; ik wil later zoveel mogelijk mensen helpen als coach! In 2007 heb ik de eerste stap gezet door mijn propedeuse (Outdoor) Sportkunde aan de Sporthogeschool te behalen. Vervolgens ben ik afgestudeerd als psycholoog, gespecialiseerd in de praktische training van gedrag met persoonlijke- en teamontwikkeling als doel. Op de Alpaca Eco Farm worden o.a. trainingen met alpaca’s gegeven om deze doelen te bereiken. Daarnaast zijn mijn Border Collie (Simba) en ik samen aan het oefenen om schapen te drijven. In de toekomst zal dit ook aangeboden worden als teambuildingsoefening

Dagbesteding

Groeien en waardevolle momenten beleven doe je samen! Door samen te werken met cliënten en vrijwilligers hopen we met veel plezier aan meer mooie doelen te kunnen werken.

Top Kwaliteit Alpaca’s

Onze alpaca’s zijn zorgvuldig uitgekozen. Wij kiezen voor de gezondheid van onze dieren. Geen voor de winst geboren alpaca’s op onze boerderij, maar dieren die met liefde en zorg opgroeien. Ze behoren tot de top van Nederland! Dit is terug te zien aan de kwaliteit van de wol, de bouw en de gezondheid van de dieren.

Duurzaam/ Biologisch

Tijdens onze reis door Peru kwamen we in contact met lokale (duurzame) alpaca boeren. De 6000 jaar ervaring in de unieke alpacawol verwerking is terug te zien aan de hoge kwaliteit van de producten. Door samen te werken met deze boeren zijn wij verzekerd van duurzame traditionele producten en steunen wij de lokale bevolking. Daarnaast maken we gebruik van duurzame energie door middel van o.a. zonnepanelen en een warmtepomp. Ook streven we naar het gebruik van zoveel mogelijk biologische- en streekproducten.

Boek leuke activiteiten!

Reserveringen

Fijn dat je er bent! Wij, en derde partijen maken gebruik van cookies. Deze gebruiken we voor het bijhouden van statistieken zoals Google Analytics.