Video afspelen

High Tea

Deel je lunchmoment met
onze lieve Alpaca’s

High Tea

Deel je lunchmoment met onze lieve alpaca’s! Tijdens onze high tea tussen de alpaca’s vertellen wij allerlei leuke weetjes over de alpaca. Ook krijg je uitgebreid de tijd om de alpaca’s te voeren en te aaien – een uniek fotomoment. Daarnaast serveren we een 3-delige etagère (sandwich assortiment, versgebakken lekkernijen, divers fruit) en onbeperkt koffie en thee. Geniet van het mooie uitzicht terwijl de alpaca’s rond je tafel snuffelen. 

Allergieën

Wij kunnen een gluten- of lactosevrij dieet aanbieden.
Wij kunnen een notenvrij dieet aanbieden, maar niet garanderen dat deze sporen van noten bevat. 

In het opmerkingenveld tijdens het boeken kunt u de bovenstaande allergieën aangeven zodat wij hier rekening mee kunnen houden. 

Heeft u andere allergieën? neem dan contact met ons op via de telefoon of mail om te kijken naar mogelijkheden. Deze contactgegevens kunt u onderaan de pagina vinden.

Voor alle allergieën geldt dat wij niet kunnen garanderen dat er geen kruisbesmettingen plaatsvinden. Echter doen wij ons uiterste best om dit te voorkomen.

Kledingadvies voor de Alpaca High Tea

De high tea vindt plaats in onze (verwarmde) tuinkamer/serre.

Op een zonnige dag raden we aan een zonnebril of pet/hoed te dragen en jezelf in te smeren met zonnebrandcrème.

Op een koude dag raden we aan je warm te kleden. Ondanks dat de tuinkamer verwarmd is, kan het in de wintermaanden fris zijn. 

We raden aan kleding en schoenen te dragen die vies mogen worden. Slippers of open schoeisel wordt afgeraden omdat de alpaca’s per ongeluk op je voet kunnen staan. Ze hebben net als een hond eeltkussens onder hun poten, maar de nagels kunnen scherp zijn.

De Alpaca High Tea annuleren

Tot 72 uur voor de activiteit kunt u gratis annuleren. Annuleren moet telefonisch. 

Reserveringen

Fijn dat je er bent! Wij, en derde partijen maken gebruik van cookies. Deze gebruiken we voor het bijhouden van statistieken zoals Google Analytics.