Nacho's feed & greet

Kom jij een nacho’s eten met onze alpaca’s en knuffelen, voeren en aaien?

Wist je dat wij een alpaca hebben die Nacho heet? Nacho houdt ontzettend veel van eten en wij houden ontzettend veel van alpaca’s. Daarom bieden wij Nacho’s Feed & Greet aan. Bij deze activiteit mag jij genieten van het gezelschap van de alpaca’s onder het genot van een drankje met nacho’s en dips. De alpaca’s mogen op hun beurt genieten van jouw aanwezigheid met brokjes en hooi. Tijdens de activiteit vertellen we namelijk van alles over de alpaca en kan jij natuurlijk ook de alpaca’s aaien, voeren en volop foto’s maken. Het is een onvergetelijke ervaring en aan het eind van de activiteit weet jij dan ook alles over dit bijzondere dier.

Allergieën

Wij kunnen een gluten- of lactosevrij dieet aanbieden.
Wij kunnen een notenvrij dieet aanbieden, maar niet garanderen dat deze sporen van noten bevat. 

In het opmerkingenveld tijdens het boeken kunt u de bovenstaande allergieën aangeven zodat wij hier rekening mee kunnen houden. 

Heeft u andere allergieën? neem dan contact met ons op via de telefoon of mail om te kijken naar mogelijkheden. Deze contactgegevens kunt u onderaan de pagina vinden.

Voor alle allergieën geldt dat wij niet kunnen garanderen dat er geen kruisbesmettingen plaatsvinden. Echter doen wij ons uiterste best om dit te voorkomen.

Kledingadvies voor de Alpaca Nacho's feed & greet.

De Nacho’s feed & greet vindt plaats in onze (verwarmde) tuinkamer/serre.

Op een zonnige dag raden we aan een zonnebril of pet/hoed te dragen en jezelf in te smeren met zonnebrandcrème.

Op een koude dag raden we aan je warm te kleden. Ondanks dat de tuinkamer verwarmd is, kan het in de wintermaanden fris zijn. 

We raden aan kleding en schoenen te dragen die vies mogen worden. Slippers of open schoeisel wordt afgeraden omdat de alpaca’s per ongeluk op je voet kunnen staan. Ze hebben net als een hond eeltkussens onder hun poten, maar de nagels kunnen scherp zijn.

De Nacho's feed & greet annuleren

Tot 72 uur voor de activiteit kunt u gratis annuleren. Annuleren moet telefonisch. 

Ook leuk om te doen!

Reserveringen

Fijn dat je er bent! Wij, en derde partijen maken gebruik van cookies. Deze gebruiken we voor het bijhouden van statistieken zoals Google Analytics.