Contact

De cadeaubonnen zijn via onze website te verkrijgen onder het kopje ‘cadeaukaart’:

https://alpaca-ecofarm.nl/product/alpaca-cadeaukaart/

De (sweet) feed & greet, high tea, Fry-Day en dinner soup zijn rolstoeltoegankelijk. Echter hebben we geen invalidentoilet.

Als je naar ‘reserveren’ gaat op onze website vind je een maandoverzicht met de activiteiten en beschikbaarheid. Hier kan je ook meteen boeken:

https://alpaca-ecofarm.nl/reserveren/

Zijn er geen of onvoldoende beschikbare plekken op de gewenste datum? We hebben ook een reservelijst. Ga naar de ‘reserveren’ pagina en scroll naar beneden. Hier kan je het formulier invullen met je naam, emailadres, telefoonnummer, aantal personen, gewenste datum en activiteit(en). In het geval van een annulering zullen we contact met je opnemen.

Je kan niet reageren op de automatische bevestigingsmail. Dit is een ‘no-reply mail’. Vul het contactformulier op onze website in of stuur een mailtje naar [email protected] en dan zullen we je vraag z.s.m. beantwoorden.

We bieden geen speciaal programma aan voor kinderfeestjes. Wat wel veel geboekt wordt voor kinderfeestjes, is de (sweet) feed & greet. Je kan ons een mailtje sturen om meer informatie op te vragen.

We hebben geen speciale kindertarieven. Kinderen t/m 2 jaar mogen gratis mee.

Bij de wandeling mogen kinderen t/m 3 jaar gratis mee. 

Alpaca’s zijn hele hygiënische dieren, in tegenstelling tot bijvoorbeeld schapen. Om deze reden komen zoönose vrijwel niet voor onder alpaca’s en is het voor vrouwen veilig alpaca’s te bezoeken tijdens de zwangerschap. Het wordt wel afgeraden dicht in de buurt te komen van een pasgeboren veulen. Een pasgeboren veulen kan namelijk nogal wat bacteriën bij zich dragen. Mocht je op de boerderij langskomen tussen mei en augustus en je bent zwanger; vraag dan bij aankomst aan onze medewerkers of er een pasgeboren veulentje is. Dan zorgen wij ervoor dat je op gepaste afstand kan blijven. 

De (sweet )feed & greet, high tea, Fry-Day en dinner soup vinden plaats in de kas, dus deze activiteiten gaan ook door bij slecht weer.

De wandeling kan bij slecht weer niet doorgaan. We zullen dan telefonisch contact met je opnemen om de opties te bespreken.

Bij storm moeten alle activiteiten geannuleerd worden. Het kan hier heel hard waaien en de veiligheid van onze dieren en bezoekers staat voorop.

We organiseren geen privé high tea, feed &greet, dinner soup en wandeling voor kleine groepen. Kleine groepen kunnen aansluiten bij reguliere activiteiten.

Op dit moment is het niet mogelijk om voor een besloten groep te reserveren. Wel kunt u de activiteit afhuren. Verder is het ook mogelijk om aan te sluiten bij een normale activiteit. Deze dient u zelf te boeken via de website. Voor verdere vragen kunt u contact opnemen via het onderstaande formulier.

Wij bieden geen combinaties aan. Reden hiervoor is dat we 1 kudde hebben die deelneemt aan de activiteiten. Na iedere activiteit hebben de alpaca’s hebben even de tijd nodig om uit te buiken en daarnaast hebben wij zelf tijd nodig de volgende activiteit voor te bereiden.

Bovendien krijg je bij alle activiteiten veel tijd om met de alpaca’s door te brengen en mag je ze voeren, aaien en foto’s maken. Genoeg quality time met de alpaca’s dus!

Wij hebben geen alcoholvergunning, dus we kunnen helaas geen high wine aanbieden.

We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met de allergieën en dieetwensen van onze bezoekers. Een glutenvrije, lactosevrije en/of vegetarische high tea is geen probleem.

We bieden helaas geen veganistische high tea aan.

Wanneer je boekt via de website kan je in het opmerkingenveld eventuele allergieën en/of dieetwensen aangeven. Mocht je twijfelen, neem dan contact met ons op.

Wij beschikken over een eigen parkeerterrein waar je gratis kunt parkeren. Tevens is ons parkeerterrein rolstoel vriendelijk.

Wij zijn te bereiken met het openbaar vervoer. Vanuit centraal station Alkmaar kun je de bus pakken richting Egmond aan Zee. Je moet dan uitstappen bij de halte ‘Klompenhoeve’. 

Voor de bustijden kunt je kijken kijken op www.9292ov.nl

Ons adres is:
Hoeverweg 13
Egmond aan de Hoef

Op dit moment hebben wij geen webshop maar je bent altijd welkom in onze winkel. Voor de openingstijden kun je ons van te voren bellen omdat deze per dag verschillen. 

Kom in contact!

Staat jouw vraag er niet tussen, heb je vragen over onze activiteiten of wil je meer informatie over een groepsactiviteit of teambuilding?
Neem dan contact op via onderstaande gegevens of vul ons contactformulier in. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Reserveringen

Fijn dat je er bent! Wij, en derde partijen maken gebruik van cookies. Deze gebruiken we voor het bijhouden van statistieken zoals Google Analytics.